Каталог

Търсене

Взимане на проби от трансформаторни масла - Взимане на проби от трансформаторни масла

Комплект за взимане на проби от трансформаторни масла - Oil Sampling Kit

Комплект за взимане на проби от трансформаторни масла - Oil Sampling Kit 0 Комплект за взимане на проби от трансформаторни масла - Oil Sampling Kit 0

Всички валидни стандарти (IEC 567 / ASTM 3612) съдържат информация за правилното вземане на проба за определяне на газовото съдържание и други параметри на трансформаторните масла. Целта на правилното вземане на проба е да осигури резултати, неповлияни от смесване с атмосферен въздух или мръсни частици.

Комплектът отговаря на всички изисквания на IEC и ASTM стандартите и е лесен за употреба. Избягвайте смесването с атмосферен въздух и мръсни частици!

Спринцовките за проби (100 ml, изцяло изработени от стъкло) са оборудвани със специален клапан. Заедно с гъвкия им PFT маркуч, спринцовките могат да бъдат свързани директно с фланеца за вземане на проби на трансформатора.

Клапанът позволява напълването на спринцовката с каквото и да е количество масло, докато се измерва точната температура, чрез отваряне и затваряне на клапана. След това спринцовката може да бъде напълнена с маслената проба.

Вашата проба няма да попадне в контакт с въздуха или мръсни частици!

Това гарантира сигурен и точен анализ на разтворения газ и сигурно решение за по-нататъшните манипулации по вашия трансформатор.

Предмет на доставка:
- 1 здрав алуминиев куфар (с дунапрен за безопасно съхранение на спринцовките)
- 1 уред за маслени проби с температурна индикация
- 2 100ml спринцовки
- 2 специални тройни клапана
- 1 500ml алуминиева бутилка за допълнителни проби
- 1 PFT маркуч

Размери и тежест:
- Размери: L 400mm x W 300mm x H 130mm
- Тежест: 1,6kg